Print this page

ДГ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" гр. Тетевен

Тип: Детска градина

Локация: Град Тетевен »
Адрес: "Христо и Калин Цакови" No 3, 5700 Тетевен

Телефон: +359 (0)678 23-87

На английски: "Vasil Levski" Kindergarten »

ДГ "В. Левски" е целодневна детска градина с общинско финансиране.

Директор: Диана Лалева

Last modified on Вторник, 09 Февруари 2021 08:20
Rate this item
(0 votes)
administracia

Latest from administracia