Print this page

Детска градина "Детелина"

Тип: Детска градина

Локация: Град Тетевен »
Адрес: кв. "Топлика" ул."Бели Вит" No 34, 5700 Тетевен

Телефон: +359 (0)678 24-05

На английски: "Detelina" Kindergarten »

ДГ "Детелина" е целодневна детска градина с общинско финансиране.

Директор: Полина Дилкова

Last modified on Понеделник, 29 Август 2016 07:46
Rate this item
(0 votes)
administracia

Latest from administracia