Отбора на СУ Волей София спечели финалите на любителските турнири по волейбол в Тетевен Featured

26 Сеп 2016
1941 times

През изминалите дни, от 23 до 25.09.2016г., в гр. Тетевен се проведоха финалите на любителските волейболни турнири. В тях участие взеха общо седем отбора от цялата страна, а схемата на турнира подреди отборите в две групи – група А тази на шампионите от пролетните турнири и група Б – тази на отборите с wildcard.

Домакините от Тетевен не взеха участие с някоя от формациите си, а след интересни и оспорвани двубой на полуфиналите се срещнаха съставите на: СУ Волей София – Отборище София и Крис Варна – Доростол Силистра.

След изиграване на срещите от тази фаза, за финала се класираха СУ Волей и Доростол, а за малкия финал Крис и Отборище. В малкия финал Крис Варна победи с 3:1 гейма Отборище София, а в големия СУ Волей победи с 3:0 гейма Доростол Силистра, след оспорван мач.

Така в поредното девето издание, турнирът има нов шампион, а именно отбора на СУ Волей София. Крайното класиране е както следва: 1. СУ София; 2. Доростол Силистра; 3. Крис Варна; 4. Отборище София; 5. Пълдин Пловдив; 6. Сердика София и 7. Изгрев Ябланица. Купите и медалите бяха връчени от секретаря на Община Тетевен - Цветелина Стоянова, а турнирът е и част от Спортна програма 2016 на Община Тетевен.

Само след няколко дена, Тетевен ще е домакин на пореден турнир, който ще събере професионалните мъжки отбори на Тетевен, Монтана, Левски София и Силистра. Надпреварата ще се проведе в дните не традиционния Тетевенски панаир.

Last modified on Понеделник, 26 Септември 2016 08:11
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню