Богата програма очаква тетевенци за Коледните и Новогодишни празници Featured

29 Ное 2016
3457 times

Община Тетевен е подготвила богата Коледна програма, която ще започне още на 2 декември. Жителите и гостите на Общината, ще имат възможността да се насладят на много музикални изпълнения, да участват в Коледния базар, да посрещнат Нова година заедно, а най-малките ще могат да се порадват и на Дядо Коледа. Всичко това е включено в дните от 2 до 31 декември.

Запалването на светлините на Коледната елха ще се състои на 2 декември, а програмата започва в 17:30ч. на площад „Сава Младенов“. Дядо Коледа ще очаква малчуганите, а за настроението на всички присъстващи ще се погрижи талантливата млада изпълнителка - Ева Георгиева. Събитията продължават с два концерта – на 16 дек. в Тетевен отново ще гостува Детски хор „Звъника“, с ръководител Ваня Делийска. Представлението ще започне в 18ч., в салона на НЧ „Съгласие 1869 г.“, като се очаква младите хористи да покажат най-доброто от своя репертоар. На 19 дек. от 16:00ч., в салона на Общината, ще се проведе Благотворителен концерт за набиране на средства, с които да се окаже помощ и подкрепа на крайно нуждаещи се възрастни хора.

Община Тетевен има удоволствието да Ви покани, да участвате в Коледен базар - „С любов и усмивка за Коледа“, който ще се проведе от 17.12. до 24.12.2016г. Проявете своето творческо въображение и коледно настроение и създайте интересни предметни изненади или вкусни кулинарни наслади! Базарът ще бъде открит на 17 дек. в 11:00ч., на площад „Сава Младенов“.

На 31 дек. от 22:00ч. всички, които имат желание да посрещнат Новата 2017-та година на площад „Сава Младенов“, ще се насладят на професионално концертно озвучаване, арт-осветление и ефекти, както и на концерта на дует "Червено и черно". Празничната програма ще завърши със заря, за да изпратим старата и да посрещнем новата 2017-та година.

 

Last modified on Сряда, 30 Ноември 2016 07:38
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню