В Тетевен грейна Коледната елха

02 Дек 2016
3252 times

В община Тетевен бе поставено началото на декемврийските празници, с тържественото запалване на светлините на Коледната елха. Това сториха кметът на града д-р Мадлена Бояджиева, заедно с всички присъстващи на площад „Сава Младенов“.

„Както знаете всяка приказка има и своя автор, а авторът на нашата приказка и по-точно приказката наречена Община Тетевен, сме всички ние. Нека през идващите светли празници да бъдем по-смирени, по-търпеливи, по-добри и нека заедно да продължим да пишем тази приказка“, каза д-р Бояджиева. Тя завърши с пожелания за незабравимо посрещане на идните празници с много положителни емоции и радостни моменти.

Празникът на площад „Сава Младенов“ започна с посрещането на Дядо Коледа, който зарадва най-малките, а те му рецитираха стихотворения и пяха песнички. Децата си направиха снимки за спомен, след което талантливата млада изпълнителка - Ева Георгиева се погрижи за настроението на всички присъстващи. В края на музикалната програма певицата бе обградена от своите фенове, които получиха автографи и снимки.

Накрая дойде и дългоочаквания момент и всички заедно отброиха секундите до запалването на Коледната елха, която грейна заедно с целия площад – огрян от празничната заря. 

 

Last modified on Събота, 22 Април 2017 12:10
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню