Поздравителен адрес от кмета на община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева, по случай Международния ден на хората с увреждания - 3 декември Featured

03 Дек 2016
2221 times

Уважаеми дами и господа,

Най-сърдечно ви поздравявам по случай Международния ден на хората с увреждания - 3 декември. По инициатива на Генералната асамблея на ООН той се отбелязва за първи през 1992 г. и чрез честването му се дава ясен знак за готовността и желанието на всички да обединят усилията си за подобряване живота на хората с увреждания и за пълноправното им участие в обществото.

За всички нас е от особена важност да се научим, да споделяме света на хората различни от нас, защото по този начин ще станем съпричастни при решаването на проблемите им. Днес ние се присъединяваме към честването на празника с уважение и поклон пред хората, които ежедневно, с воля и кураж, отстояват правото си на достоен живот.

Искам да ви уверя, че и занапред може да разчитате на Община Тетевен при решаването на вашите проблемите, както и на подкрепа за осигуряването на пълноценното ви участие в обществения живот.

Пожелавам ви най-вече здраве, много щастливи мигове през идните празници, сила и кураж, за да отстоявате себе си и мечтите си!

 

Честит празник!

 

С уважение:

Д-Р МАДЛЕНА БОЯДЖИЕВА

Кмет на Община Тетевен

Last modified on Събота, 03 Декември 2016 08:47
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню