Община Тетевен празнично отбеляза 1 юни - Деня на детето Featured

01 Юни 2017
2500 times

Днес, по случай 1 юни – Ден на детето, за всички малчугани от гр.Тетевен и населените места от общината бе организирано весело парти, включващо много игри, танци и забавления. Децата от почти всички детски и социални заведения се включиха в празненството и със смеха си оживиха планинското ни градче.

Забавлението започна с рисуване на миньоните, от едноименния филм, върху мраморните плочки на пл. „Сава Младенов“, като най-успешните изображения бяха отличени и авторите им получиха награди. След това се проведоха редица забавни игри, състезания и танци.

Празникът беше уважен от кмета на Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, председателя на Общинския съвет – Мария Стойчева, зам.-кметa Борис Врабевски и др.

„Скъпи деца, този ден е най-веселият и жизнерадостен празник, защото е посветен на най-скъпото и свидно за нас – нашите Деца. От сърце Ви желая да не губите детското си очарование, своята искреност и нека винаги да има слънце в живота Ви!“, каза д-р Бояджиева. Тя добави още: „Нека усмивката винаги озарява  вашите лица, защото вие сте нашата радост, нашата гордост, нашето бъдеще. Запазете завинаги  детската си и невинна душа, правете всеки ден по нещо хубаво, което да запази детския ви ентусиазъм. Бъдете здрави, енергични и безкрайно щастливи. Изживейте своето детство безгрижно, с много мечти, смях и приятели!“.

Празничната програма беше организирана от Община Тетевен, Комисията за детето, МКБППМН при Общината и с активното участие на доброволците от БМЧК при МКБППМН.

Last modified on Четвъртък, 01 Юни 2017 14:24
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню