Покана за кулинарна изложба на тема „Здравословно хранене и здравословен начин на живот” Featured

19 Сеп 2017
1337 times

rso proekt baner

 

Уважаеми съграждани,

Община Тетевен и РСО „Централна Стара планина“ организират на 27.09.2017 г. от 16,00 часа в салона на Община Тетевен кулинарна изложба на тема „Здравословно хранене и здравословен начин на живот“.

Проявата е част от дейностите, предвидени по проект „Общо бъдеще чрез образование за развитие“, който стартира през месец юни тази година и има за цел да осигури привлекателна среда за развитие на младите хора чрез неформални екологични образователни инициативи. Идеята на събитието е да се покажат храните на тетевенския край от миналото и днес. Ще бъдат представени местни храни и продукти, произведени в района, както и кратка презентация на тема здравословно хранене.

КАНИМ ГРАЖДАНИТЕ, ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ, СДРУЖЕНИЯ, ФИРМИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ СЪС СВОИ ПРОДУКТИ И ДОМАШНО ПРИГОТВЕНИ ХРАНИ В ИЗЛОЖЕНИЕТО.

Целта на изложбата е да покажем на децата и младите хора богатството на нашия край, традиционните и специфични рецепти по приготвянето им и техни полезни качества за здравословното хранене и природосъобразен начин на живот.

ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ВКЛЮЧИ С ПРОДУКТИ И ХРАНИ – СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО ЩЕ БЪДЕ ЧАСТ ОТ ЕДНА ОБЩЕСТВЕНОЗНАЧИМА КАУЗА - ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА КЪМ ДАРОВЕТЕ НА ЗЕМЯТ, ДА ИМ ПОКАЖЕМ ПРЕДИМСТВОТО НА ИСТИНСКАТА, ЕКОЛОГИЧНА И ЧИСТА ХРАНА.

 

Заявки за участие: до 25.09.2017г., на тел.0678/52 200, вътр.234, 237.

 

 

Last modified on Вторник, 03 Октомври 2017 10:29
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню