Европейски потребителски център открива еднодневен информационен щанд в Тетевен Featured

25 Сеп 2017
1636 times

Европейски потребителски център България организира еднодневен информационен щанд, който ще отвори в Тетевен на 26 септември, от 10,30 ч., на площад „Сава Младенов“. Събитието се организира в рамките на информационното турне под мотото „Вашите права като европейски граждани”. То ще се проведе между 25 и 28 септември 2017 г. В понеделник, 25 септември, щандът ще бъде в Ботевград, а след Тетевен заминава за Омуртаг (27 септември) и Варна (28 септември).

Информационната кампания се провежда съвместно от европейските мрежи в България – Център за развитие на човешките ресурси, Европейски потребителски център България, Информационен център „Европа Директно: София“, Enterprise Europe Network – България и Бюро Творческа Европа (офис МЕДИА).

Идеята е да бъдат запознати хората какви са правата им като потребители в Европейския съюз, как могат да си потърсят работа зад граница, а ако са студенти – да отидат на стаж и натрупат опит в друга държава. Може да разберат и как да намерят партньор за свой бизнес проект или технологично сътрудничество.

Подготвена е много полезна информация, като са предвидени и забавни игри с награди. При необходимост хората могат да подадат сигнал за нарушени потребителски права на щанда.

Турнето се провежда по традиция всяка есен на различни места из страната.

Last modified on Понеделник, 25 Септември 2017 08:45
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню