Д-р Мадлена Бояджиева уважи професионалния празник на ПГСЕУ – Тетевен Featured

28 Окт 2017
671 times

На 27 октомври се проведе професионалният празник на Професионална гимназия по строителство, електротехника и услуги – Тетевен под наслов „Великото изкуство – да се научи много – е да се започне с малко!“. Празникът се свързва с 26 октомври – Димитровден – ден на строителя. Празнуват всички архитекти, проектанти, строителни инженери и всички ангажирани в сферата на строителството.

Приветствие към учениците и гостите на празника отправи директорът на училището – Йочка Вълчева. Тя поздрави учителите и учениците и изказа благодарности към кмета на Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева за оказаната помощ и съдействие към учебното заведение. Д-р Бояджиева също отправи своите поздрави и връчи поздравителен адрес и букет с цветя на г-жа Вълчева.

Освен кметът на Тетевен, на празника присъстваха още Розка Петкова – старши експерт по професионално образование в РУО – Ловеч, бивши преподаватели, директори и възпитаници, родители и др.

Учениците от ПГСЕУ – Тетевен бяха подготвили специална програма по случай празника. Тя включваше – демонстрация на част от процеса при саниране на сграда; кратки сценки, съдържащи полезни уроци от преподадения учебен материал на няколко от специалностите и забавни игри с публиката. Краят на програмата бе сложен с музикалните изпълнения на учениците от ОУ „Георги Бенковски“ – с. Черни Вит, които получиха поздравителен адрес и подарък за участието си.

Last modified on Събота, 28 Октомври 2017 07:35
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Отчети

Последно добавени

За региона

  Меню