Бяха връчени наградите на над 80 деца, участвали в тематична изложба Featured

31 Окт 2017
635 times

На 31 октомври в заседателната зала на ОбС - Тетевен бяха връчени грамоти, значки и плакети на деца и ученици от цялата община, взели участие в изложба, посветена на 140г. от Освобождението на Тетевен. Инициативата се организира от Комисията за детето при Община Тетевен, която през този период на годината традиционно организира различни прояви, които са свързани с честването на 1 ноември – Празник на град Тетевен.

От Комисията за детето поздравиха децата, техните родители и учители: „Изказваме своята благодарност към всички деца за красивите творби, които изготвихте и с които участвахте в изложбата. Всички Вие сте показали отношението си по темата, вложили сте творческа мисъл, а това мотивира Комисията за детето да реши инициативата да няма конкурсен характер и всички Вие да получите награди.“

Приветствие отправи и зам.-кметът на Община Тетевен – Борис Врабевски, който награди всички участници. Той пожела на децата и учениците да бъдат здрави, да продължават да се учат, трудят и да помнят историята ни.

Изложбата включваше стихотворения, есета и рисунки, които бяха изложени пред сградата на Общината още на 28 октомври. В тематичната инициатива беше предвидено и участието с презентации. Две училища се изявиха с такива творби – НУ „Хаджи Генчо“ и ПГГСД „Сава Младенов“, представяйки ги днес в навечерието на празника. В инициативата се включиха както отделни ученици, така и цели класове. На всички индивидуално представили се деца бяха връчени грамоти и значки, а групите и всички институции работещи с деца, които се включиха в проявата, получиха грамоти и плакети.

Last modified on Вторник, 31 Октомври 2017 15:51
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Отчети

Последно добавени

За региона

  Меню