Община Тетевен изгражда нови водостоци и отводнителни канали Featured

17 Ное 2017
594 times

В процес на изпълнение е изграждането на няколко нови водостоци и отводнителни канали, както и извършване на основен ремонт на съществуващи такива, на територията на община Тетевен. Обектите се намират на: ул. „Бели Вит“ на път III-358 гр. Тетевен; ул. ,,Даковото", с. Рибарица и ул. „Цар Самуил“, с. Градежница, а изпълнението им обхваща строително – монтажни работи, свързани с отводняване и отвеждане на повърхностни води.

Лично кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева отиде на място, за да се запознае с напредъка на строителните работи. Д-р Бояджиева каза, че изграждането на водостоците се налага, поради големия водосбор при проливни дъждове и невъзможността на водата да се отича нормално. Тя добави още, че обектите са включени в Инвестиционната програма на община Тетевен за 2017 година и са одобрени от Общински съвет – Тетевен.

Освен горепосочените ремонти, беше извършен основен ремонт на мост над р. Дивчовска, с. Дивчовото и предстои да бъде осъществено още: текущ ремонт на парапет на мост на улица „Хан Крум“, с. Черни Вит и текущ ремонт на пешеходен мост в местността „Клиндьово“ – Козница, гр. Тетевен.

Last modified on Петък, 17 Ноември 2017 08:12
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Отчети

Последно добавени

За региона

  Меню