Община Тетевен ще излъчи „Хотелиер на годината за 2019 г.“ Featured

06 Дек 2019
573 times

В началото на м. януари 2020 г. за трета поредна година, Община Тетевен ще определи Годишната номинация за 2019 г. - „ХОТЕЛИЕР НА ГОДИНАТА“. Събитието се провежда съгласно утвърдена Методика.

Основна цел на учредяване на номинацията „Хотелиер на годината“ е да даде публично признание за качество на туристическите услуги в сферата на хотелиерството, да мотивира лица и фирми, които са активни партньори на местната власт в дейностите и политиките за развитието на туризма в общината, да допринесе за създаване на конкурентна среда в туристическия бизнес, за постигане на по-високо качество на туристическите продукти и услуги.

В обхвата на наградата влизат всички места за настаняване в община Тетевен: хотели, семейни хотели, къщи за гости, стаи за гости и др., с валидна категоризация съгласно Закона за туризма.

Приканваме Ви да дадете своя глас преди крайния срок - 3 януари 2020 г. Процедурата изисква да изпишете името на обекта, за който желаете да гласувате и да натиснете бутона „Завърши“.

Анкетата за определяне на: „Обект за настаняване в община Тетевен с най-високо качество на предоставените услуги“, може да видите ТУК

Методиката за оценяване може да видите ТУК

Last modified on Петък, 06 Декември 2019 12:33
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню