Отбелязахме Деня на детето със специална програма за най-малките Featured

01 Юни 2021
185 times

На празничния 1 юни – Денят на детето, в гр. Тетевен се проведе специална програма, посветена на най-малките. В салона на читалище „Съгласие“ се събраха деца от цялата община, за да пеят, танцуват, рисуват, рецитират стихотворения и да играят заедно.

Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева даде начало на празника и поздрави присъстващите.

Бъдете винаги щастливи и усмихнати, любопитни и заредени с неизчерпаема енергия. Нека детските Ви усмивки бъдат все така непринудени и озаряващи. Бъдете жизнерадостни, любознателни и ученолюбиви, обичани и щастливи, каза кметът.

Бъдете здрави и благословени, пожелавам Ви безгрижно, вълнуващо и незабравимо детство! Нека дните ви да бъдат изпълнени със смях и приятели, добави още д-р Бояджиева.

На тържеството присъстваха още зам. кметовете Борис Врабевски и Тони Стоев, Мария Стойчева – председател на ОбС – Тетевен, учители, ученици и родители.

Малчуганите се включиха в забавни игри, а художник-специалист рисуваше по лицата на тези, които изявяваха желание да изглеждат различно и забавно.

В края на събитието, д-р Бояджиева награди Радостин Васков за неговия творчески устрем, а всички останали деца получиха балони и лакомства.

Last modified on Вторник, 01 Юни 2021 10:25
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню