Приключи ремонтът на ДГ „Слънце“ в с. Градежница Featured

02 Юни 2021
174 times

На 1 юни – Деня на детето, официално бе прерязана лентата на реновираната сграда на детска градина „Слънце“ в с. Градежница. Това направиха кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева и директорът на детската градина Десислава Симеонова.
На събитието присъстваха още зам. кметовете Борис Врабевски и Красимир Красимиров, председателят на ОбС-Тетевен – Мария Стойчева, кметът на с.Градежница – Митко Русинов и общинският съветник Свилен Русинов.
Д-р Бояджиева подчерта, че уютът, комфортът и здравето на децата винаги трябва да са на първо място. Тя поздрави малчуганите по случай празника на детето и им раздаде подаръци. Д-р Бояджиева изказа и своето удовлетворение от добре свършената работа от страна на фирмата изпълнител.  
Нека да припомни, че ремонтът на сградата, касаещ въвеждане на енергоефективни мерки, включваше подобряване на топлотехническите характеристики на ограждащите елементи на сградата – стени, покрив, под и подмяна на дограма. Изградена бе отоплителна инсталация на екологично гориво – пелети. Бяха подменени и съществуващите осветителни тела със съвременни LED осветители.
Направените инвестиции са в размер на 260 833.33 лв. без ДДС. Ремонтът се извърши чрез договор с гарантиран резултат. 

Last modified on Сряда, 02 Юни 2021 06:41
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню