Туристическият информационен център в Тетевен бе отличен сред 10-те най-успешни центрове в страната Featured

07 Юни 2021
223 times

В Зала 1 на Централен военен клуб - София, се проведе организираната от списание Дестинация България - годишна среща на туристическия бранш за обмяна на добри практики. На събитието бяха отличени и туристически центрове в страната, а техни представители и кметове на общини представиха своя туристически продукт и готовността им да посрещнат летния туристически сезон.

ТИЦ - Тетевен бе отличен сред 10-те най-успешни центрове в България и получи грамота за „Успешно популяризиране на туризма в общината”. Отличието получи кметът на града - д-р Мадлена Бояджиева, която представи забележителностите и възможностите за туризъм в община Тетевен и отправи покана към всички да посетят региона.

Събитието бе подкрепено от Министерство на туризма на Република България. Сред присъстващите бяха г-жа Даниела Стоева, заместник-министър на туризма, д-р Полина Карастоянова – изпълнителен директор на Сдружение Национален борд по туризъм, г-н Димитър Маргаритов – председател на КЗП, доц. Йордан Йорданов, г-н Константин Занков, кметове на общини, представители на туристическия бранш, гости.

На срещата бе показан и новият двуезичен брой на списание „Дестинация“ България“, в който е представена и Община Тетевен. Изданието се разпространява в страната и на международни туристически борси, на които участва България през 2021 г.

Организаторите бяха разположили и информационен щанд, където бяха изложени рекламни материали на Община Тетевен.

Last modified on Понеделник, 07 Юни 2021 08:55
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню