Коледно-новогодишен поздрав от кмета на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева Featured

24 Дек 2021
113 times

Уважаеми съграждани,

Отново е декември – най-приказният месец в годината, даващ ни усещането, че магията витае около нас, а коледният дух ни зарежда с допълнителна сила и емоции за предстоящия светъл празник – Рождество Христово.

Декември е месец, в който всички членове на семейството се прибират у дома, срещаме се със своите близки и познати, а понякога се връщаме към детството, за да усетим тогавашните си копнежи и желания. Обаче истинското чудо на Коледа е в това да бъдеш сред любимите си хора, да им споделиш от времето си, да създадете и изживеете приятни мигове заедно.

В навечерието на най-светлия християнски празник нека да отворим сърцата си за добротата, а надеждата и вярата бъдат наши спътници, за да продължим да мечтаем и да сбъдваме своите желания. Нека идващите празници ни заредят с положителни емоции и настроение, да ни изпълнят с вяра за едно по-светло бъдеще, показвайки ни правилната посока, която да следваме!

Броени дни ни делят от началото на новата 2022 година, а докато изпращаме старата и правим личните си равносметки, нека благодарим за възможностите, които сме получили, за уроците и изпитанията, през които сме преминали и са ни направили по-силни и добри, за всичко, което ни е донесло поводи за гордост и радост.

Желая Ви всеки ден от Новата 2022 година да бъде успешен, всяко отправено пожелание да стане реалност и всяка трудност да бъде преодоляна с лекота! Нека 2022г. да бъде по-ползотворна и здрава, за да започнем нов етап, изпълнен с позитивизъм, градивност и стабилност!

 

На многая лета!

 

Д-р Мадлена Бояджиева

Кмет на Община Тетевен

Last modified on Петък, 24 Декември 2021 07:52
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню