В град Тетевен се проведе VI-то издание на фестивала „Здравей, здраве!“ Featured

14 Юни 2022
200 times

На 11 и 12 юни в Тетевен се проведе VI-то издание на фестивала „Здравей, здраве!“. Той се организира от фондация „Идея Вита“ и Инициативен съвет - гр. Тетевен, с подкрепата на Община Тетевен. На откриването му присъства и кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, която поздрави участниците и присъстващите на форума.

Фестивалът премина през разнообразна програма, като и двата дни започнаха с паневритмия. През първият ден бе представена изложба на ученици от град Тетевен, а Галина Полендакова изнесе лекция от две части на тема „Глаголицата – магичната й сила и възможности за трансформация на живота ни днес“. Теодор Николов също изнесе лекция – „Мисията на българския народ“, след което последва кулинарен кръжок с изпитани рецепти за здраве. Кулминацията на деня бе празничният концерт „Живи традиции – здрава България“.

Неделният ден започна с паневритмия, след което се състоя среща, на която бяха споделени отзивите и впечатленията от протичането на фестивала.

Целта на събитието е да популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти, както и да стимулира използването на здравословни стоки и услуги.

Last modified on Вторник, 14 Юни 2022 05:32
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню