Професионалната гимназия по строителство, електротехника и услуги в Тетевен отбеляза своя професионален празник Featured

27 Окт 2023
372 times

На 27 октомври Професионалната гимназия по строителство, електротехника и услуги - гр. Тетевен отбеляза своя професионален празник, както и 60 години от създаването си, под мотото ,,Мъдър е не този, който знае всичко, а този, който знае нужното“.

Професионалният празник на гимназията се свързва с 26 октомври – Димитровден, приет за Ден на строителя.

Празникът бе изпълнен с емоционални слова и видеа за създаването и развитието на училището. Във викторина ученици показаха своите знания за историята му, както и за теми, свързани с учебния материал, който се преподава.

Директорът на професионалната гимназия - госпожа Йочка Вълчева приветства гостите, сред които бяха Борис Врабевски – ЗА Кмет на Община Тетевен, Виктор Стойчев – Областен управител на Област Ловеч, Мария Стойчева – Председател на ОбС-Тетевен, д-р Иваничка Буровска – Началник на Регионално управление на образованието - Ловеч, бивши директори и учители, директори на училища от общината, наследник на първия директор на училището и други. Госпожа Вълчева получи плакет от ОбС-Тетевен и почетен знак на РУО Ловеч, както и дарение под формата на парични средства от фондация ,,Тома Васильов“ и Комисията на детето към Община Тетевен. Своят поздрав по случай празника отправиха и ученици от НУ ,,Хаджи Генчо“.

Last modified on Петък, 27 Октомври 2023 12:28
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню