Грейнаха светлините на коледната елха в Тетевен Featured

04 Дек 2023
318 times

На 4 декември на пл. „Сава Младенов“ в гр. Тетевен кметът д-р Мадлена Бояджиева запали светлините на коледната елха, с което символично постави началото на Коледно-новогодишните празници в общината.

Д-р Бояджиева поздрави събралите, като отбеляза, че именно Коледа е празникът, в който отваряме сърцата си и ставаме по-добри, благосклонни и човечни, очаквайки Новата година, за да започнем нещо различно, за да се изпълним с надежда и любов за едно ново начало.

Коледа е не просто един от християнските празници, тя е символ на надеждата, добротата и на любовта между хората. Нека магията на най-светлите зимни дни сбъдне мечтите и желанията ни, и ни донесе най-чаканите и ценни дарове – здраве, мъдрост и смирение, каза още кметът.

Нека предстоящите празници бъдат изпълнени с много настроение, блясък на усмивки, радостни мигове и нестихващи човешки надежди за по-добро бъдеще, а светлината на святата Коледна нощ озарява пътя ни напред, бяха пожеланията на д-р Бояджиева към всички.

Програмата на събитието включваше детско шоу с участието на дядо Коледа и Снежанка, актьор на кокили, клоунада и огнено шоу. Най-очакваният момент, а именно - запалването на светлините на коледната елха, беше придружен с празнична заря, която огря целият площад с пъстрите си цветове.

На събитието присъстваха още зам.-кметовете - Борис Врабевски и Тони Стоев, общински съветници, гости и жители на Тетевен.

Last modified on Понеделник, 04 Декември 2023 19:20
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню