Проведе се традиционният Коледен базар в Тетевен Featured

23 Дек 2023
304 times

На 23 декември на площад „Сава Младенов“ се проведе традиционният Коледен базар, организиран от Община Тетевен. Изключително богат и разнообразен на артикули, той се превърна в своеобразна изложба на въображението и творчеството. В него се включиха детски градини, училища, читалища, центрове, занаятчии – както местни, така и от други населени места и др.

Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева бе сред посетителите на базара. Тя направи обиколка на всички щандове, на които бяха изложени най-различни играчки, коледни сувенири, хранителни продукти, дървени и шивашки изделия, като повечето от тях бяха ръчно изработени.

Кметът поздрави всички участници в базара, отбелязвайки инициативността, креативността и уменията им, с които са създали своите невероятни коледни артикули.

Инициативата вече се е утвърдила като традиция, която се припознава от все повече хора, а участниците се увеличават всяка изминала година, което може само да ни радва, каза д-р Бояджиева.

Тя подчерта, че въпреки лошото време участниците и посетителите са запазили Коледния си дух и настроение. Кметът отправи пожелания за весели Коледно-новогодишни празници на всички.

Last modified on Събота, 23 Декември 2023 17:30
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню