Д-р Мадлена Бояджиева поздрави жените от пенсионерския клуб в с. Черни Вит Featured

08 Мар 2024
188 times

Днес, когато отбелязваме Международния ден на жената – 8-ми март, кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева бе гост на пенсионерски клуб „Три поколения“ в с. Черни Вит. На празника присъства и кметът на селото - Цветослава Христова, както и приятели от клуба на пенсионера в гр. Тетевен.

Изключително съм щастлива, че имам възможността да посрещна 8-ми март с членовете на Вашия пенсионерски клуб. Този ден е възможност да се отдаде заслужена почит на всички жени и техния неоценим принос към хората, семейството и обществото, каза д-р Бояджиева в своето обръщение към дамите.

Пожелавам Ви винаги да се чувствате обичани, ценени и уважавани, защото ние жените превръщаме света в едно по-добро място за всички. От все сърце и с най-топлите чувства Ви пожелавам здраве, щастие и успехи във всичко, завърши кметът.

По случай 8-ми март от името на д-р Бояджиева бяха изпратени поздравителни адреси до пенсионерските клубове в Гложене и Голям извор. Кметът уважи и жените от пенсионерските клубове в Тетевен и кв. Полатен на 6 март по време на приятелска среща между няколко клуба, организирана по повод на Международния ден на жената.

Last modified on Петък, 08 Март 2024 15:44
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню