Mладежите на гр. Тетевен отбелязаха Световния ден на младите хора

15 Авг 2012
5060 times

С много настроение, смях, забавление и в духа на Олимпиада – 2012 младежите на гр. Тетевен отбелязаха Световния ден на младите хора  12 август в Парк за приключения “ Адреналин”.

Празникът бе организиран от Местен център за работа с доброволци при НЧ “Съгласие 1869” и Комисия за детето при Община Тетевен.

Участниците имаха възможност да премерят сили във всички предизвикателства, които Паркът предлага: преминаване на  “ въжета” – за големи и малки; катерене на стена – за момичета и момчета; mountain bike;  
“водна война”.

Стартът на младежкия празник даде зам. кметът на Община Тетевен – г – жа Левчана Хаджиева, а по стар български обичай – с питка и сол, домакинята на Парка - г – жа Пепа Кунинчанска - посрещна гостите си.

 

След оспорвана надпревара и бурна подкрeпа от страна на ентусиазираната публика награди за най – успешни в преодоляването на препятствията получиха:

Александра Огнянова – “ въжета” за големи;

Ина Кавалска – “ въжета” за малки момичета;

Мартин Бориславов -  “ въжета” за малки момчета;

“Стената” покори за 31, 45 сек. Мадлен Александрова.

Герой на празника бе Алекс Николаев – най – бърз на “стената”  при момчетата – 25, 71 сек. и победител в  mountain bike.

Бонус за всички участници бе екстремното преживяване на    “тролея”.

Спортните успехи на младите хора се дължаха и на вкусните “подкрепления”, които организаторите бяха подготвили.

На финала, за охлаждане на спортните страсти, във “водната война” се включиха всички. И макар че не остана сух участник за победител, мокрите стрелци с настървение нападнаха наградата – голяма вкусна торта.


 


Last modified on Сряда, 15 Август 2012 10:43
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню