Print this page

Ново отлично представяне на момчетата от СК Борба - Тетевен. Кметът на общината Д-р Мадлена Бояджиева поздрави лично младите таланти

22 Фев 2016
1809 times

На 20 и 21 февруари 2016 г. в Сливен се проведе републиканско първенство по борба класически стил за кадети, родени 1999 -2000 г.

СКБ „Тетевен“ се представи отлично - четирима от шестте ни представители стигнаха финалите. За отбелязване е, че нашите кадети бяха най - малки и за тях това бе дебют в тази възраст, като с представянето си възхитиха всички специалисти.

Клубът вече има двама национални състезатели, след като Иван Стоянов и Иван Драгомиров достигнаха до големия финал в своите категории (по правило първите двама от всяка категория влизат в нац.отбор и ще спорят за участие на световно и европейско първенство за кадети).

В категория 46 кг. Теодор Вишев стана пети.

В категория 54 кг. Иван Драгомиров е вицешампион на България.

В категория 58 Иван Стоянов също спечели среброто след драматичен финал с миналогодишния шампион. В същата категория Никола Ганчев завоюва бронза.

В категория +100 кг Игнат Миленов също спечели бронзов медал.

Страхотното представяне на тетевенските борци през сезона беше оценено от кмета на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева, която връчи лично поздравително писмо на ръководителите на отбора, като  пожела на присъстващите на срещата състезатели много бъдещи успехи, с които да прославят родния си град.

Last modified on Понеделник, 22 Февруари 2016 20:34
Rate this item
(0 votes)