Отбелязахме Деня на детето

01 Юни 2016
2441 times

Подобаващо  за най-веселият ден в годината, 1-ви юни, с веселие, смях,  усмивки и много емоция се изпъстри и площадът в Тетевен. Децата от почти всички детски и социални заведения на територията на Общината се забавляваха и със смяха си оживоха планинското ни градче. За празничната програма, организирана от Комисията за детето и МКБППМН, се погрижи „Аниматорска група „MiNi“.  Децата имаха възможност да се насладят на дневна заря, представяне на приказни герои и разбира се – дискотека. Имаше още много забавни и състезателни игри, изяви на децата на сцената, а лицата им изгряха изрисувани от художници – аниматори.

 

Елза от „Замръзналото кралство“ предаде своята приказна магия на малките си почитатели. Пръв  неин помощник бе и малкият Миньон, който разсмиваше децата със своите лудории. Хо-хо-хо и бутилка ром...Страшният пират също беше тук...с много хитрини и щури веселби, децата той зарази.

Като част от инициативите за първи юни бе и акцията на Общински съвет Тетевен. Лично председателят Мария Стойчева посети детските заведения и подари на децата топки и спортни принадлежности.

Празникът зарадва и по-големите деца. Мобилният оператор „Виваком“, със съдействието на кмета на Общината д-р Мадлена Бояджиева предприеха благотворителна акция. На децата – абитуриенти, които са с един починал родител, бяха подарени таблети, тефтери и химикалки.

Last modified on Сряда, 01 Юни 2016 14:00
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню