„Търсим талант“ - поредната съвместна инициатива на НУ „Хаджи Генчо“ и Дневен център за лица с увреждания

07 Юни 2016
1652 times

„Сцената не е страшна и във всяко дете е скрито зрънцето талант. И награди са не само медалите и грамотите, а и усмивките по лицата на хората, признанието на ръкоплясканията. И празникът не винаги е отбелязан с червено в календара. Често той е обикновена дата, стига да  има повод за радост и добро настроение. Стига да бъдеш с приятели.“

С тези изречения може да се опише атмосферата на поредната съвместна инициатива на НУ „Хаджи Генчо“ и Дневен център за лица с увреждания- „Търсим талант“. Гости на празника бяха г-жа Петя Вълова- секретар на МКБППМН и Диана Лалева- гл.експерт „Образование“ в Община Тетевен.

 

Децата от Центъра бяха подготвили богата програма от песни, танци, стихове, гатанки, а момичета и момчета от 3 „Б“ клас бяха членове на журито, което наистина бе затруднено в избора на оценка за отделните изпълнения. Грамоти получиха всички деца, но журито излъчи и победители- Асен, Пламен, Фидана, Велин, Светла, Бисерка и Тони. И като на истински празник накрая всички се хванаха на хоро- и участници, и публика, и гости.

Last modified on Вторник, 07 Юни 2016 11:06
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню