Община Тетевен бе домакин на шестнадесетата годишна среща на Асоциация на Българските Туроператори и Туристически Агенти

21 Юни 2016
1681 times

На 17 и 18 юни, град Тетевен бе домакин на 16-тата годишна среща на Асоциация на Българските Туроператори и Туристически Агенти (АБТТА). Срещата се проведе в хотел „Олимп“ с любезното съдействие на община Тетевен. Събитието, на което присъстваха туроператори от цялата страна, започна с приветствие от зам. кмета на Общината – Борис Врабевски, както и от Председателя на УС на АБТТА – Байко Байков.

В рамките на форума бяха дискутирани теми, свързани с развитието на българския туризъм, представиха се няколко презентации и семинар - „Маркетингово късогледство, или защо е важно да бъдем маркетингово позиционирани“, както и много други интересни теми. Община Тетевен бе представена с презентация, която имаше за цел да запознае присъстващите със забележителностите и туристическия потенциал на региона.

В програмата са включени още - посещение на градския Исторически музей Тетевен и Хаджиивановата къща, манастира „Св. Илия“ и параклиса „Покров Богородичен“ до с. Бабинци. Предвиден е и пешеходен тур по екопътека до Гложенския манастир „Св. Георги“, пещерата „Моровица“ и с. Голям Извор. 

Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню