Покана за публично обсъждане

 

Кметът на Община Тетевен – Д-р Мадлена Бояджиева, на основание чл.84, ал.2 от Закона за публичните финанси и в изпълнение на чл. 39 от  Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Тетевен, кани жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и цялата общественост на 08.01.2016 год. от 16.00 часа в салона на Община Тетевен НА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ на  проекта на бюджет за 2016 г. на Община Тетевен.

 

Уважаеми съграждани,

Предстои приемането на проектобюджета на Община Тетевен за 2016 година и по традиция това става след обществено обсъждане с местната общественост.

Водени от убеждението, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за бъдещето на общината,  те трябва да се вземат с активното участие на ВАС - гражданите.

Очакваме Вашите мнения, препоръки и предложения за включване в Бюджет 2016 на Община Тетевен до 10,00 часа на 08.01.2016 г. в Информационен център на Общината или на електронен адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Проект на бюджет за 2016 г. вижте тук.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню