Новогодишен поздрав на кмета на общината Д-р Мадлена Бояджиева

Скъпи съграждани,

Търся думи, с които да изразя чисто човешкото си отношение към всички вас по повод Новата 2016 година. Когато бяхме деца беше странно и далечно да мислим за 2015-та, 2016-та година… А ето, че времето се изниза и днес ние сме на прага на 16-ата година от новото хилядолетие - с нови надежди, с нови очаквания, с нови мечти и силна вяра.
2015 донесе на нашата община промяна. И аз ще дам всичко от себе си, за да бъде тази промяна градивна, положителна и успешна за Тетевен. 
Всичко това ще се случи трудно, всички ще платим своята цена за пропуснатото време и пропилените възможности, но завареното в общината показва само едно – трябва да се разделим с илюзиите. За новото ръководство на общината новогодишните късмети са по-скоро със знак минус. За да променим това трябва всички заедно да понесем тежестите, за да излекуваме раните и бързо да тръгнем напред. Защото имаме много работа – трябва да изпълняваме програма, написано от вас самите – програма за растеж, за обновяване на нашите села, за благоустрояване на нашия град, програма за хората от всички възрасти. Защото внимание заслужават и учителите, които възпитават децата на Тетевен, и лекарите, които лекуват тетевенци, и талантливите ни деца и млади хора, и възрастните, и нашите спортисти, и хората, които осигуряват работните места… всички!


Скъпи съграждани, 
посрещаме 2016 година с вярата за по-добри дни, за повече късмет, за повече радост във всеки дом, за благоденствие и плодородие. Нека всеки ден от годината бъде изпълнен с повече и искрена доброта, с повече човечност и топлота. Всичко това не струва много, само да бъдем добри, честни и почтени хора!
Да е здрава и мирна, да е силна и богата, да сме мъдри в решенията си и упорити в действията си през новата 2016 година! Да се стегнем и да не вярваме в илюзии, а здраво и обединени да работим, въпреки трудностите, за да изградим основата на един успешен и градивен четиригодишен период за нас и нашия град.
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

 

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню