ПОКАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ


ПО РЕДА НА ЧЛ.26, АЛ.2 ОТ ЗАКОНА ЗА НОРМАТИВНИТЕ АКТОВЕ

КЪМ ОБЯВЛЕНИЕ ОТ 09.02.2016Г.

ПО РЕДА НА ЧЛ.26, АЛ.2 ОТ ЗАКОНА ЗА НОРМАТИВНИТЕ АКТОВЕ

Относно: Проект за изменение и допълнение на Наредбата за управление на горските територии собственост на Община Тетевен

Община Тетевен уведоми на 09.02.16г. всички заинтересовани лица,  че в официалната интернет страница на Община Тетевен – www.teteven.bgе публикуван  Проект за изменение и допълнение на Наредба за управление на горските територии собственост на Община Тетевен и доклад – анализ за изпълнение прилагането на действащата наредба. Също така е предоставен достъп до него в Информационния център на Община Тетевен, като по този начин е дадена възможност на всички заинтересовани лица да се запознаят с него и да изразят становища, предложения и възражения.

На основание чл.26, ал.2 от ЗНА и във връзка с чл.77 от АПК всички заинтересовани лица  могат да подават становища, предложения и възражения по проекта в 14-дневен срок от публикуването на съобщението и проекта.

Предложенията и становищата могат да бъдат депозирани в Информационния център на Община Тетевен, пл. „Сава Младенов” № 9 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., най-късно до 17:00 часа на 23.02.2014г.

ОБЩЕСТВЕНОТО ОБСЪЖДАНЕ на проекта за изменение и допълнение на НАРЕДБАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ГОРСКИТЕ ТЕРИТОРИИ СОБСТВЕНОСТ НА ОБЩИНА ТЕТЕВЕН, ще се проведе на 23.02.2016г. от 17:00 часа в салона на Община Тетевен.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню