Покана за публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета на община Тетевен за 2018 г.

На основание чл. 140 ал.1 и ал.4 от Закона за публичните финанси, чл. 59 от Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Тетевен на 07.08.2019 г. /сряда/ от 16,00 часа в салона на Община Тетевен, ще бъде проведено публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета на община Тетевен за 2018 година.

Водени от убеждението, че както разработването и приемането, така и отчитането на общинския бюджет трябва да бъдат с активното участие на цялата общественост, Ви очакваме и се надяваме на дискусия.

Материали по публичното обсъждане:

- Акценти от Годишен отчет за изпълнение на бюджета за 2018 г.

Приложение № 1 - отчет инвестиционна програма и текущи ремонти за 2018 г.


Становища по годишния отчет за изпълнение на бюджета за 2018 година може да подавате до 15,30 часа на 07 август 2019 година в Информационен център на Община Тетевен или на електронен адрес:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; predsedatel_teteven@abv.

Председател на Общински съвет Тетевен

  Мария Стойчева

Тетевен

bottom logo teteven new green

 

Актуално от Общински съвет

Отчети

За региона

  Меню