Покана за обществено обсъждане

ОБЯВЛЕНИЕ

ПО РЕДА НА ЧЛ.26, АЛ.2 ОТ ЗАКОНА ЗА НОРМАТИВНИТЕ АКТОВЕ 

Проект за изменение и допълнение на Наредбата за устройството и управлението на гробищните паркове на територията на Община Тетевен

Община Тетевен уведомява всички заинтересовани лица,  че в официалната интернет страница на Община Тетевен е публикуван  Проект за изменение и допълнение на Наредба за устройството и управлението на гробищните паркове на територията на Община Тетевен /ВИЖТЕ ТУК/ и доклад – анализ за изпълнение прилагането на действащата наредба /ВИЖТЕ ТУК/. Също така е предоставен достъп до него в Информационния център на Община Тетевен, като по този начин е дадена възможност на всички заинтересовани лица да се запознаят с него и да изразят становища, предложения и възражения. 

На основание чл.26, ал.2 от ЗНА и във връзка с чл.77 от АПК всички заинтересовани лица  могат да подават становища, предложения и възражения по проекта в 14-дневен срок от публикуването на настоящето съобщение и проекта.

Предложенията и становищата могат да бъдат депозирани в Информационния център на Община Тетевен, пл. „Сава Младенов” № 9 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Общественото обсъждане на проекта за изменение и допълнение на Наредбата за устройството и управлението на гробищните паркове на територията на Община Тетевен  ще се проведе на 12.07.2012г. от 15:00 часа в салона на Община Тетевен.

 

Настоящата Наредба за устройството и управлението на гробищните паркове на територията на Община Тетевен може да намерите тук.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню