Кадетите на "Тетевен волей" със завидно представяне на аматьорския волейболен турнир

На 11.06. и 12.06. се проведе трети Аматьорски волейболен турнир с участието на четири отбора: "Отборко" - София, СУ - София, "Убунту" - София и момчета от възрастова група 13 - 15 г. - "Тетевен волей" - Тетевен. Турнирът беше полезен тест за кадетите от волейболния отбор на "Тетевен волей", които показаха завидна игра срещу батковците от софийските любителски отбори. В мача срещу мъжете от "Отборко" нашите момчета поведоха с 2:1 гейма и само крехката  възраст и неопитността не им позволи да затворят мача, който приключи с резултат 3:2 за софийския мъжки любителски отбор.  Следващия мач - срещу мъжкия волейболен отбор на "Убунту"- София, децата на "Тетевен волей" спечелиха с чиста победа - 3:0.

Тетевен Волей със седма победа, този път срещу шампионите от Марек Дупница

Мъжкият волейболен отбор на Тетевен записа седма победа в дебютния си сезон в елита на българския волейбол т.н. Суперлига. Поредният успех дойде не срещу кого да е, а срещу четирикратния шампион Марек Дупница.

Тетевен Волей с шеста победа и гарантирано място в топ 8 на България

Мъжкият Тетевен Волей спечели важна шеста победа при гостуването си на Миньор Перник с 3:0 гейма /25:23, 25:15, 25:18/. С този успех тетевенци си гарантираха участие в плей-офите на т.н. Суперлига и класиране в най–добрите осем отбора на България през настоящия сезон.

Подробности вижте тук.

Пореден успех за юноши старша на Тетевен Волей

Бъдещите волейболни надежди на ВК Тетевен Волей постигнаха нов успех в държавното първенство, за тази възраст, надигравайки като гост отбора на Изгрев Ябланица.
Доминацията на „зелените“ се наблюдаваше през целия мач, като тетевенци успяха да затворят мача чисто с 3:0 гейма и да вземат ценни 3 точки за класирането.
Така след изиграване на осем кръга Тетевен Волей има актив от 21 точки и дели първото място с отбора на Монтана.

В следващия кръг на 28.02.16 г. /неделя/, тетевенци са домакини на момчетата от Вършец, като мача ще се проведе в зала Г. Бенковски от 14:00 ч.

 

СК Ориентиране "ВЕЖЕН" ТЕТЕВЕН постави началото на сезон 2016 с четири медала от Националния крос "По стъпките на Левски "

На 20.02.2016 г. в град Троян се проведе Национален крос "По стъпките на Левски". Участие в него взеха над 220 състезатели от цялата страна, като 13 от тях бяха тетевенци. Във възрастова група Ж12 на 3 км. маршрут, златен медал спечели Изабела Янкова. Бронзът пък беше завоюван от Никол Нешева.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню