Изготвяне на Последваща оценка на Общински план за развитие (ОПР) на община Тетевен за периода 2007-2013 г.

17 Авг 2014
923 times

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Във връзка с извършване на Последваща оценка на изпълнението на Общинския план за развитие на община Тетевен 2007-2013 г. в изпълнение на чл. 34 от Закона за регионалното развитие, Община Тетевен и „Институт за управление на програми и проекти” ЕООД провеждат анкетно проучване на мнението и препоръките на граждани, организации, институции, предприятия и др.

Целта на проучването е да се извърши качествена Последваща оценка на ОПР 2007-2013 г. с активното участие на всички заинтересованите страни, участващи в процеса на отчитане на изпълнението.

Анкетните карти са анонимни, анкетата може да бъде намерена на официалната интернет страница на Община Тетевен - www.teteven.bg и в Центъра за информация и услуги на гражданите в сградата на Община Тетевен.

 

Анкетните карти могат да се подават в срок до 05.09.2014 г.:

·             в Центъра за информация и услуги на гражданите в сградата на Община Тетевен,

·             на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Бъдете активни, Вашето мнение е важно за нас!

 

Анкетна карта може да изтеглите тук.

Last modified on Понеделник, 18 Август 2014 06:26
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню