„Левски Боол” - победител в Коледния турнир в Тетевен

05 Ян 2014
1461 times

 

Малшанс и четвърто място за домакините

 

    Коледен турнир за юноши старша възраст се проведе в предпразничната неделя в Тетевен. Участие взеха 4 отбора – „Тетевен Волей”, „Левски Боол”, „Славия” и „Монтана” (включил се почти в последния момент вместо „Дунав”(Русе).

    Денят стартира със срещата между зелените и „Славия”. Късметът беше на страната на чернобелите, които дадоха само един гейм на съперниците си.

    Следващият двубой беше между отборите на „Левски Боол” и „Монтана”. Възпитаниците на Весела Братоева надвиха безапелационно червените от Северозапада и ги изпратиха в битка за третото място с „Тетевен Волей”.

     Малкият финал сякаш утежни атмосферата в залата. Отборът от Монтана се радваше на силна подкрепа от феновете си, а такава почти липсваше в тетевенската публика. Неочакваната сутрешна загуба допринесе и за намаления състав по трибуните в този мач. Така дойде и втората загуба за деня (0:3) за момчетата на Пламен Николов.

      Особено интересен бе и двубоят за първо и второ място. Сините от „Левски Боол” направиха силен мач и след известни отпускания в играта успяха да стигнат до безапелационното 3:0 (25:20; 27:25; 25:19) и заветната цел.

       Бяха раздадени купи и грамоти – съответно за 1-во, 2-ро, 3-то и 4-то място. Имаше и 6 персонални награди – за най-полезен играч на турнира (MVP), най-добър посрещач, най-добър нападател, най-добър блокировач, най-добър разпределител и най-добро либеро.

     

  1. MVPна турнира – Мартин Мечкаров (Тетевен Волей)
  2. Най-добър посрещач – Леон Тончев (Монтана)
  3. Най-добър нападател – Александър Митков (Левски Боол)
  4. Най-добър блокировач – Георги Стоянов (Славия)
  5. Най-добър разпределител –
  6. Най-добро либеро – Калоян Велчев (Славия)

Класиране по отбори:

  1. Левски Боол
  2. Славия
  3. Монтана
  4. Тетевен Волей

Малинка ДИМИТРОВА 

Last modified on Неделя, 05 Януари 2014 11:27
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню