Библиотечно-информационен център към НЧ „Христо Ботев"

На 2 юли 2011 г. от 11 часа в село Васильово, община Тетевен, официално беше открит Библиотечно-информационен център към НЧ „Христо Ботев 1941 г.” По Програма „Глоб@лни библиотеки - България“ местната библиотека получи оборудване от три настолни компютъра, мултимедия с екран и майкрософт продукти.
Кметът на селото Иван Митев и председателят на читалището Тончо Николов прерязаха трикольорната лента и пожелаха новата придобивка да се ползва активно от потребители от всички възрасти.
Стефка Маринова, секретар на читалището, приветства присъстващите и разказа за възможностите на информационния център и услугите, които той ще предлага на жителите и гостите на селото. Тя благодари на Звеното за управление на програма „Глоб@лни библиотеки - България“, на регионалния координатор и директор на ловешката библиотека “Проф. Беню Цонев“ Мариана Иванова, на Община Тетевен и другите застъпници.
Това е третият библиотечен информационен център по Програма „Глоб@лни библиотеки - България“, който беше открит в община Тетевен.
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню