„Европа в моя град: промяната в Тетевен“ Featured

21 Окт 2020
453 times

evropa v moq grad13032

Европейският информационен център „Европа директно“, Областният информационен център – Габрово, Регионалното сдружение на общини „Централна Стара планина“ организират събитие под надслов: „Европа в моя град: промяната в Тетевен“. То се реализира с активното съдействие на Община Тетевен и се съфинансира от Генерална дирекция „Регионална и селищна политика“ (DG REGIO) на ЕК, като ще се състои на 27 – ми октомври от 15:00 часа в салона на Общината.

В отбор по четирима, ученици от тетевенските училища трябва да открият определен обект, реновиран с европейско финансиране, да се запознаят с неговата история и да си направят атрактивно и оригинално селфи. На 27-ми октомври отборите ще представят своите снимки и ще разкажат за обектите, които са посетили. Ще имат възможност да споделят свои идеи и предложения, за които да се инвестират европейски средства през следващия програмен период 2021-2027 г. Жури, съставено от организаторите, ще оцени тяхното представяне.

След събитието снимките, направени от отборите, ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на Европа Директно – Габрово, където всеки желаещ може да гласува за най-добрата снимка, която да получи Наградата на публиката.

Наградите за всички участници в отборите победители на събитието „Европа в моя град: Промяната в Тетевен“ ще бъдат под формата на ваучери за пазаруване в книжарница на стойност 40 лв.

Last modified on Сряда, 21 Октомври 2020 06:22
Rate this item
(1 Vote)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню