Обръщение на д-р Мадлена Бояджиева по случай Международния ден на хората с увреждания Featured

03 Дек 2021
100 times

С уважение и респект се обръщам към Вас, жителите на нашата община, които отбелязвате тази дата - Деня на хората с увреждания, за да изразя възхищение към волята и борбения Ви дух и да Ви поздравя за силата, куража и упоритостта да отстоявате своето право на лична изява и достоен живот.

Знам, че един ден в годината е недостатъчен, за да засвидетелстваме нашето внимание и почит към всички Вас, които всеки ден преодолявате трудности. Вие сте неделима част от нашето общество и заслужавате внимание, уважение и възхищение за начина, по който посрещате и преодолявате предизвикателствата на живота.

Затова ще продължим отговорно и безрезервно да Ви подкрепяме, създавайки равни възможности за Вашата лична и професионална реализация. Пожелавам Ви най-доброто, което заслужавате – здраве, радост и усмивки!

Искам да изкажа своята благодарност и към всички работещи в тази сфера - за търпението, толерантността, всеотдайността и добротата, които влагат в грижите за хората с увреждания. Всички Вие правите света им по-слънчев и по-добър!

Нека настъпващите Коледни и Новогодишни празници донесат повече енергия, оптимизъм и щастливи моменти на Вас и Вашите семейства!

 
 
 

Д-р Мадлена Бояджиева

Кмет на Община Тетевен

Last modified on Петък, 03 Декември 2021 07:04
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

Последно добавени

За региона

  Меню