На 16 септември ще се проведе кампанията „Да изчистим България заедно“ Featured

13 Сеп 2023
2477 times

Емблематичната кампания на bTV Media Group - „Да изчистим България заедно“, тази година ще се проведе на 16 септември.

„Да изчистим България заедно“ е най-мащабната доброволческа инициатива у нас вече над 10 години. Нейните цели са свързани с установяването на добри доброволчески практики и с насърчаването на отговорно отношение и поведение за създаването на една по-чиста и красива среда за живот.
 
11-ото издание на кампанията ще се проведе под надслова „Готови сме!“ и ще обедини отново държавни институции, областни и общински администрации, неправителствени организации и доброволци.
 
Всички доброволци – физически или юридически лица, институции на национално или местно ниво, са свободни да изберат, почистят, облагородят и възстановят местата, които харесват и обичат. Нека заедно се погрижим за природните красоти на България, така както го правим и за нашите домове, за да покажем добрия пример на хората около нас и на младите подрастващи поколения.
 
Да бъдем един отбор! Нека докажем, че можем да сме единни!
 
За всички желаещи да се включат в инициативата „Да изчистим България заедно“, могат да заявят своето участие и да получат полиетиленови торби в Общинска администрация Тетевен – стая 216

 

Last modified on Сряда, 13 Септември 2023 13:25
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню