Общинска фондация „Тома Васильов“ отново с подкрепа за млади таланти

19 Май 2016
1682 times

За пореден път Общинска фондация „Тома Васильов“ се обърна с подкрепа към младите таланти, спазвайки завета на дарителя.Този път средства бяха отпуснати на трима млади състезатели от Спортен клуб по ориентиране „Вежен“ – гр. Тетевен.

Поводът за това признание от страна на общинското ръководство е спечелените от младите състезатели златни медали в Дисциплината „Щафета“ на Дъжавното първенство по коло-ориентиране в гр. Казанлък.

На 19.05.2016г. отличилите се младежи – Преслав Стефанов, Христо Кавалски и Иван Стефанов бяха поканени от председателя на УС на Фондацията Мария Стойчева, за да получат своите финансови награди и грамоти.

Спечеленото е безспорно постижение както за самите състезатели, така също и за клуба, и за община Тетевен. Най-високото отличие на състезание от такъв ранг е връх в кариерата на всеки спортист и видим резултат от тренировките, които се полагат от години.

 

С голяма воля и дух тези наши състезатели изпреварват клубове с огромни традиции и потенциал в този спорт като Габрово, Плевен, Варна.

Last modified on Неделя, 22 Май 2016 09:29
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню