ФК „Бенковски“ представи Тетевен на футболен турнир в Созопол

13 Юли 2016
1975 times

ФК „Бенковски“ – Тетевен спечели 4 място по точки на провелия се в Созопол турнир по футбол 7 и 9. Младите тетевенци се представиха достойно, а играта им може само да радва ръководството на клуба.

 

 На финалите по футбол 7, младите надежди на Тетевен спечелиха първо място, след като победиха ОФК „Ахелой“ и направиха реми със състава на ФК „Созопол“. При възрастова група футбол 9, отборите бяха разделени в две групи по 4 отбора. В първата попаднаха тимовете на ФК „Тракия“, ФК „Стара Загора“, ФК „Созопол“ и ФК „Олимпия“. В другата група бяха отборите на ФК „Ферион“ – София, ФК „Бенковски“, ФК „Берое“ – Стара Загора и Ахелой. Нашите момчета излязоха от групите, но не успяха да победят в полуфинала и се класираха на 4 място след загуба от ФК „Олимпия“.

Така момчетата на ФК „Бенковски“ завършиха на 4 място в целия турнир, като на състава по футбол 7 беше връчена купа за 1-то място, а на футбол 9 за 4-то място. Играчите от двете възрастови групи получиха грамоти, а тетевенци взеха и индивидуалната награда за най-добър вратар на турнира, спечелена от Виктор Стоев.

Можем само да пожелаем успех в идните турнири на младите футболисти.

Last modified on Сряда, 13 Юли 2016 07:47
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню