Популярни руски песни зарадваха тетевенци

18 Юли 2016
2120 times

След успешното турне в редица български градове, солистите на Държавния академичен уралски народен хор от град Екатеринбург, зарадваха и тетевенци с незабравими руски шлагери, известни на различни поколения българи. Артистите Татяна Баланчук, Екатерина Лимарова и Анатолий Фьодоров, обединили сили в съвместен проект - трио „Разгуляй“, изнесоха концерт, който предизвика огромен интерес и премина пред многобройна публика и множество аплодисменти.

Събитието е организирано от Национално Движение „Русофили“ със съдействието на Община Тетевен, а на него присъстваха зам.-кметът г-н Борис Врабевски, част от общинска администрация, жители и гости на града. Прочетено беше  и приветствие от кмета на община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, в което тя поздравява всички присъстващи, а към Националното движение на „Русофилите“ изказа благодарности за сътрудничеството и съвместната работа. Градоначалникът отправи пожелание и за в бъдеще да продължат да създават подобни прекрасни мероприятия заедно. Приветствие поднесе и Дафинка Ботева – председател на Сдружение „Русофили“ при Община Тетевен.

Репертоарът на триото включваше популярни руски народни песни, мелодии от любими филми, хитове от съветската естрада, песни от войната. В програмата на концерта присъстваха и песни, станали символ на двете братски страни – България и Русия.

Last modified on Четвъртък, 28 Юли 2016 07:41
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню