Покана за публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета на община Тетевен за 2020 г.

На основание чл. 140 ал.1 и ал.4 от Закона за публичните финанси, чл. 60 от Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Тетевен на 13.08.2021 г. /петък/ от 11,00 часа в салона на Община Тетевен, ще бъде проведено публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета на община Тетевен за 2020 година.

Водени от убеждението, че както разработването и приемането, така и отчитането на общинския бюджет трябва да бъдат с активното участие на цялата общественост, Ви очакваме и се надяваме на дискусия.

Материалите по публичното обсъждане са публикувани на интернет страницата на Община Тетевен.


Становища по годишния отчет за изпълнение на бюджета за 2020 година може да подавате до 10,30 часа на 12 август 2021 година в Информационен център на Община Тетевен или на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. predsedatel_teteven@abv.

Председател на Общински съвет Тетевен

  Мария Стойчева

 

 

Отчет инвестиционна програма и текущи ремонти вижте тук.

Акценти годишен отчет вижте тук.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

Последно добавени

За региона

  Меню