Обявление за изготвен предварителен проект на „Генерален план за организация на движението за гр. Тетевен”

Община Тетевен уведомява всички заинтересовани лица, че в официалната интернет страница на Община Тетевен е публикуван проект на „Генерален план за организация на движението за гр. Тетевен”, който обхваща уличната мрежа, обществения транспорт, пешеходното и велосипедното движение, паркирането и съоръженията за обслужване на транспорта. Целта на генералните планове за организация на движението е да се създадат оптимални режими за градското движение, спирането и паркирането на пътните превозни средства и движението на пешеходците по изградената улична мрежа.

Достъп до проекта е предоставен и в Центъра за административно обслужване на граждани на Община Тетевен, като по този начин е дадена възможност на всички заинтересовани лица да се запознаят с него и да изразят становища, предложения и възражения.

В 30-дневен срок от публикуване на настоящото обявление, считано от 19.01.2023 г. до 17.00 ч. на 20.02.2023 г., включително всички заинтересовани лица могат да подават становища, предложения и възражения относно изготвения проект на „Генерален план за организация на движението за гр. Тетевен” в Центъра за административно обслужване на граждани на Община Тетевен, пл. „Сава Младенов” № 9 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Общественото обсъждане ще се проведе на 21.02.2023 г. от 16:00 ч. в заседателната зала на Община Тетевен, пл. „Сава Младенов” № 9 , етаж първи.

Приложения:

- Доклад - вижте тук.

- Схема №1-Класификацията на уличната мрежа - вижте тук.

- Схема №2-Организация на транзитното движение - вижте тук.

- Схема №3-Система на масовия градски транспорт - вижте тук.

- Схема №4-Режими и забрани за движениеранспорт - вижте тук.

- Схема №5-Велосипедно Движение - вижте тук.

- Схема №6-Посочност на движението - вижте тук.

- Схема №7-Режим на предстой и паркиране - вижте тук.

- Схема №8-Пешеходно движение - вижте тук.

- Схема №9-Скоростни режими на движение - вижте тук.

 

 Протокол от обществено обсъждане вижте тук.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню