Покана за публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета на община Тетевен за 2022 г.

На основание чл. 140 ал.1 и ал.4 от Закона за публичните финанси, чл. 60 от Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Тетевен на 22.08.2023 г. /вторник/ от 15,00 часа в салона на Община Тетевен, ще бъде проведено публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета на община Тетевен за 2022 година.

Водени от убеждението, че както разработването и приемането, така и отчитането на общинския бюджет трябва да бъдат с активното участие на цялата общественост, Ви очакваме и се надяваме на дискусия.

Материалите по публичното обсъждане са публикувани на интернет страницата на Община Тетевен.


Становища по годишния отчет за изпълнение на бюджета за 2022 година може да подавате до 14,30 часа на 22 август 2023 година в Информационен център на Община Тетевен или на електронен адрес:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. predsedatel_teteven@abv.

Председател на Общински съвет Тетевен

  Мария Стойчева

 

 

Приложение №1 вижте тук.

Акценти към Годишен отчет 2022 вижте тук.

 

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню