Тетевен Волей с поредна победа

Тетевен Волей продължава да се представя страхотно в дебютното си участие в Суперлигата на България. В среща от шести кръг, момчетата на Петър Мечкаров постигнаха победа с 3:1 гейма над състава на Миньор Перник.
Този успех е трети за сезона, след победите като домакин над Арда Кърджали и Пирин Разлог като гост.
Срещата премина под темпото задавано от страна на Тетевен. Така в първия гейм, след поредица от грешки и по – скована игра, домакините загубиха с 23:25 точки. Следващите геймове ”зелените” реагираха мигновено и не допуснаха повече изненади, спечелвайки три поредни гейма 25:21, 25:22, 25:20, а така и мача с 3:1 гейма.
Със спечелените три точки от тази среща, Тетевен Волей има актив от общо 10 и се намира на само една точка от втория в класирането.
Следващия кръг, на 06.12.15 г. /неделя/, Тетевен гостува на Марек Дупница, като началния час на срещата е 18:00 ч.

На 29.11.15 г. съставът на Тетевен Волей юноши младша победи като домакин състава на Белоградчик с 3:0 гейма, в мач от група 6 на първенството за тази възрастова група. Така Тетевен продължава да е лидер в нея с актив от 12 точки, като следващия уикенд гостува на преследвача в класирането – състава на Монтана.
Не на последно място, трябва да отбележим за пореден път уникалната подкрепа на тетевенската публика, която остана вярна на Тетевен Волей и го подкрепяше неизменно.
Неслучайно един от медийните партньори на клуба, възкликна в своя статия – ”Това го има само в Тетевен”, по повод именно на нашата уникална и колоритна публика!

Фотогалерия от срещата вижте тук.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню