СЪОБЩЕНИЕ №С-16/27.11.2015 г.

На основание чл. 20, ал. 1, т. 1, във връзка с чл. 19, ал. 1 и чл. 19а от Наредбата за условията и реда за извършване на екологична оценка на планове и програми Община Тетевен в качеството си на възложител съобщава, че във връзка с предварителния проект  на Общ устройствен план на община Тетевен, провежда консултации по изработеното Задание за обхват и съдържание  на Доклада за екологична оценка на предварителния проект на Общ устройствен план на община Тетевен. Заданието е изработено по искане и за сметка на Община Тетевен.

Заданието за обхват и съдържание  на Доклада за екологична оценка на предварителния проект на Общ устройствен план на община Тетевен се намира в сградата на Община Тетевен с административен адрес: гр. Тетевен, пл. „Сава Младенов“  №9 , етаж I, отдел „Устройство на територията, строителство и инвестиционна дейност“ и може да бъде разгледано всеки работен ден от 08.00 до 17.00 часа. Лице за контакти: урб. Надежда Петкова – главен експерт ППО, тел.: 06785/2200 вътр. 109.

            Предварителният проект на Общ устройствен план на община Тетевен, както и  Заданието за обхват и съдържание  на Доклада за екологична оценка на предварителния проект на Общ устройствен план на община Тетевен са достъпни на официалната страница на Община Тетевен www.teteven.bg.

            В срок от 30 дни от публикуване на настоящото съобщение могат да бъдат подавани становища до Община Тетевен на адрес: гр. Тетевен, пл. „Сава Младенов“  №9, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

3 А Д А Н И Е ЗА ОБХВАТ И СЪДЪРЖАНИЕ НА ДОКЛАД ЗА ЕКОЛОГИЧНА ОЦЕНКА НА ОБЩ УСТРОЙСТВЕН ПЛАН НА ОБЩИНА ТЕТЕВЕН вижте ТУК.

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

Последно добавени

За региона

  Меню