ОБЯВЛЕНИЕ №2/07.04.2016 г.

Община Тетевен на основание чл. 127, ал.1 от Закона за устройство на територията уведомява всички заинтересовани физически и юридически лица, че поради големия обществен интерес, с оглед осигуряване участието в производството на широк кръг заинтересовани лица и за да бъдат прецизирани предвижданията на проекта, по разпореждане на Кмета на Община Тетевен е удължен срокът за представяне на писмени предложения, становища и възражения по изготвения Предварителен проект на Общ устройствен план на община Тетевен с един месец – до 09.05.2016 г.

Напомняме Ви, че Предварителният проект на Общ устройствен план на община Тетевен, заедно с всички приложения към него са публикувани на интернет страницата на Община Тетевен на 29.02.2016 г. на електронен адрес: http://www.teteven.bg/,както и, че същият от тази дата e достъпен за запознаване всеки работен ден от 08:00 до 17:00 часа, в сградата на Община Тетевен, гр. Тетевен, пл. "Сава Младенов" №9, ет.1, стая №103, отдел УТСИД.

Писмени предложения, становища и възражения по изготвения Предварителен проект на Общ устройствен план на община Тетевен ще бъдат приемани на адрес: Община Тетевен, град Тетевен, пл. „Сава Младенов” №9, както и на адреса на електронната поща на Община Тетевен:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 09.05.2016 г. включително.

 

За въпроси относно предвижданията на проекта от страна на Община Тетевен: урб. Надежда Петкова – главен експерт ППО при отдел УТСИД, Община Тетевен, гр. Тетевен, ет. 1, стая 103, тел. 06785/22 00, вътр. 109, факс 06785/21 70, е-майл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Паралелно с това екипът на Община Тетевен се ангажира да обсъди всяко едно от направените предложения, както и изразените становища, мнения и възражения и изрази предварителни становища относно целесъобразността и законността им, които предостави за подробно проучване на проектантския екип, изработващ Общия устройствен план на община Тетевен. 

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню