Print this page

ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ

2877 times

Методика за определяне на номинации на кмета на Община Тетевен "Хотелиер на годината" вижте тук.

Last modified on Понеделник, 29 Октомври 2018 13:41
Rate this item
(0 votes)