Страхотно представяне на тетевенските борци на международен турнир в Румъния

20 Фев 2014
2835 times

,,СК Борба Тетевен“ се представи повече от отлично на международния турнир по борба "Kупа Беклян", който се проведе на 14-15.02.2014г. в град Беклян, Румъния. Участие  в турнира взеха клубове от Румъния, Молдова, Украйна и България. Нашите момчета бяха водени от треньорите си Симеон Милев и Тодор Христов. Златни медали завоюваха Иван Драгомиров в категория 48кг. и Марин Петров в категория 44кг. Генади Ивов спечели бронзов медал в категория 38кг. а при най-малките Дамян Иванов остана 5-ти. Убедителните и атрактивни победи  на Иван Драгомиров провокираха организаторите на турнира да го включат в клипа, резюмиращ протичането на турнира - http://www.youtube.com/watch?v=WtH0uKIIRQ8

Цялостното участие на България беше блестящо със завоювани общо 6 златни медала и 1 бронзов, затова оставането на България едва на 4-то място  в отборното класиране е твърде странно. Първите 3 места заеха румънски клубове.

Треньорският щаб на ,,СК Борба Тетевен“ изразява благодарността си за помощта на Община Тетевен и приятелите на клуба, подпомагащи развитието на борбата до нужното ниво.

Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню